za. mei 18th, 2024

Vrachtwagen schept bromfietser op rotonde afrit A20 Maasdijk

Maasdijk – Op de A20 is de afrit Maasdijk vanmiddag enige tijd afgesloten geweest in verband met een ongeval op de rotonde.

Een bromfiets is geschampt door een vrachtwagen. Hierbij is een man gewond geraakt en naar het ziekenhuis vervoerd. De bestuurder van de bromfiets sprong nét voor het ongeval van zijn tweewieler, waardoor erger is voorkomen. 

De vrachtwagen staat in verband met onderzoek op de rotonde, die hierdoor gestremd is.

By Fotografie: Leen Koek

Koekmedia - Persfotograaf in de regio Rijnmond, Midden-Delfland en het Westland. Koekmedia levert foto- & videomateriaal aan de regionale en landelijke media. Koekmedia is geregistreerd als freelance fotograaf bij het NVJ (Nederlandse Vereniging van Journalisten) en in het bezit van een Landelijke Politieperskaart.