zo. mei 19th, 2024

Auto klapt op vrachtwagen afrit 6 A20 Maasdijk

Maassluis / Maasdijk – Onderaan de afrit van de A20 op de Coldenhovelaan in Maasdijk / Maassluis heeft zaterdagochtend een ongeval plaatsgevonden. Een auto en een vrachtwagen kwamen met elkaar in botsing.

Naast een ambulance werd ook de brandweer met spoed ter plaatse gestuurd voor een mogelijke beknelling. Hier bleek eenmaal ter plaatse geen sprake van. De hulpdiensten moesten eerst zoeken naar de exacte locatie van het ongeval, omdat de melding binnenkwam op afrit 7 van de A20, maar dit bleek een afrit verderop te zijn, namelijk afrit 6. De gewonde man uit de personenauto is door het ambulancepersoneel nagekeken. De personenauto raakte flink beschadigd door het ongeval. De afrit vanuit Vlaardingen was gedurende de inzet van de hulpdiensten afgesloten voor het verkeer.

By Fotografie: Leen Koek

Koekmedia - Persfotograaf in de regio Rijnmond, Midden-Delfland en het Westland. Koekmedia levert foto- & videomateriaal aan de regionale en landelijke media. Koekmedia is geregistreerd als freelance fotograaf bij het NVJ (Nederlandse Vereniging van Journalisten) en in het bezit van een Landelijke Politieperskaart.