vr. mei 24th, 2024

Brand in parkeergarage door sprinkler geblust

Rotterdam – De brandweer is zondagavond om 23:00 uitgerukt naar Stadgarage Boulevard Zuid aan de Polderstraat voor een brandmelding. Omdat branden in parkeergarages vaak veel van de brandweer vragen, werd direct opgeschaald naar middelbrand. 

Ter plaatse bleek een quad vlam te hebben gevat. Bij aankomst van de brandweer was deze reeds geblust. De brand is uitgemaakt door het sprinklersysteem. Voor zover bekend hoefde niemand ontruimd te worden. Over de oorzaak van de brand is niets bekend.

By Fotografie: Leen Koek

Koekmedia - Persfotograaf in de regio Rijnmond, Midden-Delfland en het Westland. Koekmedia levert foto- & videomateriaal aan de regionale en landelijke media. Koekmedia is geregistreerd als freelance fotograaf bij het NVJ (Nederlandse Vereniging van Journalisten) en in het bezit van een Landelijke Politieperskaart.