za. mei 18th, 2024

Auto botst tegen verkeerspaal

Rotterdam – Op de Tjalklaan in Rotterdam is zaterdagmorgen even voor 8:00 een auto tegen een verkeerspaal gebotst. De bestuurster van de auto had de bocht te kort genomen en moest uitwijken voor een andere auto

De auto raakte hierbij de verkeerspaal en raakte zwaar beschadigd. De bestuurster raakte niet gewond na het ongeval. De politie heeft geassisteerd met de hulpverlening. Een bergingsbedrijf zal de auto ophalen.

By Fotografie: Leen Koek

Koekmedia - Persfotograaf in de regio Rijnmond, Midden-Delfland en het Westland. Koekmedia levert foto- & videomateriaal aan de regionale en landelijke media. Koekmedia is geregistreerd als freelance fotograaf bij het NVJ (Nederlandse Vereniging van Journalisten) en in het bezit van een Landelijke Politieperskaart.