vr. mei 24th, 2024

Moeder met kind op de fiets aangereden – Uiverlaan Maassluis

Maassluis – Op de Uiverlaan is woensdagmorgen een moeder met kind op de fiets aangereden door een auto. 

De automobilist gaf aan dat hij de fietsster te laat opmerkte, waardoor een aanrijding onvermijdelijk was. Voor moeder en kind is een ambulance besteld. De peuter kreeg voor de schrik een troostbeertje. hij kroop diep in de armen van zijn moeder. Beiden zijn uiteindelijk voor controle naar het ziekenhuis vervoerd.

By Fotografie: Leen Koek

Koekmedia - Persfotograaf in de regio Rijnmond, Midden-Delfland en het Westland. Koekmedia levert foto- & videomateriaal aan de regionale en landelijke media. Koekmedia is geregistreerd als freelance fotograaf bij het NVJ (Nederlandse Vereniging van Journalisten) en in het bezit van een Landelijke Politieperskaart.