za. jun 15th, 2024

Verfresten en Benzine in Riool zorgt voor stankoverlast

Maassluis – Dinsdagmorgen werd de brandweer van Maassluis naar de Jongkindstraat geroepen voor stankoverlast (benzinelucht). Meerdere bewoners van de flat hadden geklaagd over een benzinelucht in de woningen en portiek.

De brandweer heeft daarop de (AGV) Adviseur Gevaarlijke Stoffen erbij geroepen. Uiteindelijk kwam de brandweer bij een kelderbox uit die de boosdoener was. De woningcoöperatie werd erbij gehaald om de kelderbox te openen. De brandweer ontdekte in de kelderbox een kapotte afvoer aan die vol zat met verfresten. Dit verklaarde ook de sterke benzinelucht in de flat. De woningcoöperatie zal de afvoer gaan herstellen en proberen de dader te achterhalen die de verfresten en benzine in de afvoer heeft geloosd.

By Fotografie: Leen Koek

Koekmedia - Persfotograaf in de regio Rijnmond, Midden-Delfland en het Westland. Koekmedia levert foto- & videomateriaal aan de regionale en landelijke media. Koekmedia is geregistreerd als freelance fotograaf bij het NVJ (Nederlandse Vereniging van Journalisten) en in het bezit van een Landelijke Politieperskaart.