zo. mei 19th, 2024

Gewonde bij kop-staartbotsing- Meent Rotterdam

Rotterdam – Een vrouw is dondermiddag gewond geraakt bij een kop-staartbotsing tussen twee auto’s. Het ongeluk gebeurde op de Meent in Rotterdam Centrum. De bestuurster van de achterste auto zat korte tijd klem in haar auto en is door de brandweer bevrijd.

De vrouw is daarna met de ambulance naar het ziekenhuis gebracht. Het slachtoffer raakte licht gewond na de aanrijding. Ook een aantal passagiers zijn door de ambulancedienst nagekeken op verwondingen. De Meent was enige tijd afgesloten en het verkeer werd omgeleid. Waardoor beide auto’s met elkaar in botsing kwamen is nog onduidelijk.

By Fotografie: Leen Koek

Koekmedia - Persfotograaf in de regio Rijnmond, Midden-Delfland en het Westland. Koekmedia levert foto- & videomateriaal aan de regionale en landelijke media. Koekmedia is geregistreerd als freelance fotograaf bij het NVJ (Nederlandse Vereniging van Journalisten) en in het bezit van een Landelijke Politieperskaart.