zo. mei 19th, 2024

Vrouw met scooter onderuit en raakt gewond

Maassluis – Op het fietspad langs de Westlandseweg is vrijdagmiddag een scooterrijdster bij een eenzijdig ongeval onderuit gegaan en daarbij gewond geraakt.

De scooterrijdster kwam door onbekende oorzaak ten val en raakte daarbij gewond aan haar been. Zij is met de ambulance naar het ziekenhuis gebracht. Een automobiliste en een motorrijder zijn direct gestopt en hebben eerste hulp geboden aan het slachtoffer. De politie stelt een onderzoek in naar de oorzaak van het ongeval.

By Fotografie: Leen Koek

Koekmedia - Persfotograaf in de regio Rijnmond, Midden-Delfland en het Westland. Koekmedia levert foto- & videomateriaal aan de regionale en landelijke media. Koekmedia is geregistreerd als freelance fotograaf bij het NVJ (Nederlandse Vereniging van Journalisten) en in het bezit van een Landelijke Politieperskaart.