zo. mei 19th, 2024

Auto op zijn kop in de sloot:Korte Buurt-Maasland

Maasland/Maassluis – Bij een eenzijdig ongeval is vanavond een auto op zijn kop belandt in een sloot langs de Korte Buurt.

De bestuurder van de auto is door een nog onbekende reden de macht over het stuur verloren en belandde uiteindelijk ondersteboven in een naastgelegen baggersloot. De jongeman is met behulp van omstanders uit de auto gehaald. Een ambulance is nog gekomen om de automobilist te controleren, de verwondingen voor de onfortuinlijke chauffeur blijken mee te vallen. Een berger zal de auto uit de sloot gaan takelen. De politie doet onderzoek naar de toedracht van het ongeval.

By Fotografie: Leen Koek

Koekmedia - Persfotograaf in de regio Rijnmond, Midden-Delfland en het Westland. Koekmedia levert foto- & videomateriaal aan de regionale en landelijke media. Koekmedia is geregistreerd als freelance fotograaf bij het NVJ (Nederlandse Vereniging van Journalisten) en in het bezit van een Landelijke Politieperskaart.