za. mei 18th, 2024

Brandweer maakt zoekslag naar persoon te water: Maasland-Kerkweg

Maasland – Zondagavond om 22:00 werd de brandweer van Maasland gealarmeerd voor een persoon te water langs de Kerkweg.

Een tas met kleren langs het water was ter hoogte van café ’t Wapen van Maeslant gevonden. Een voorbijganger die de kleding zag liggen alarmeerde onmiddellijk de hulpdiensten. De politie, brandweer Maasland, het duikteam van brandweer Delft en de hoogwerker van Maassluis zijn met spoed ter plaatse gekomen. Na een zoekslag in het water is er geen persoon aangetroffen. Na een half uur zoeken konden de hulpdiensten weer inpakken. De politie zal een onderzoek instellen naar de eigenaar van de kleren.

By Fotografie: Leen Koek

Koekmedia - Persfotograaf in de regio Rijnmond, Midden-Delfland en het Westland. Koekmedia levert foto- & videomateriaal aan de regionale en landelijke media. Koekmedia is geregistreerd als freelance fotograaf bij het NVJ (Nederlandse Vereniging van Journalisten) en in het bezit van een Landelijke Politieperskaart.