ma. jul 22nd, 2024

Fietser geschept door auto en raakt ernstig gewond Fenacoliuslaan Maassluis

Maassluis – Een fietser is woensdagmiddag rond 13:30 ernstig gewond geraakt toen hij op de kruising Fenacoliuslaan / Laan 1940-1945 geschept werd door een auto.

Het slachtoffer raakte door de klap tegen de auto flink gewond. Daarom werden hulpdiensten waaronder een traumateam per helikopter opgeroepen.  

Een traumahelikopter met het Mobiel Medisch Team kwam vanuit Rotterdam ingevlogen om de ambulancemedewerkers te assisteren. De arts van de traumahelikopter is met de ambulance meegereden naar het ziekenhuis. De auto en de fiets liepen slechts lichte schade op. De politie onderzoekt hoe het ongeluk heeft kunnen gebeuren.

By Fotografie: Leen Koek

Koekmedia - Persfotograaf in de regio Rijnmond, Midden-Delfland en het Westland. Koekmedia levert foto- & videomateriaal aan de regionale en landelijke media. Koekmedia is geregistreerd als freelance fotograaf bij het NVJ (Nederlandse Vereniging van Journalisten) en in het bezit van een Landelijke Politieperskaart.