za. jun 15th, 2024

Supermarkt Plus ontruimd in winkelcentrum Binnenhof na CO2 lekkage.

Vanmiddag is in winkelcentrum Binnenhof de Plus supermarkt ontruimd na een CO2 lekkage. Het lek is inmiddels gedicht. Er waren vele hulpdiensten aanwezig waaronder de afdeling gevaarlijke stoffen van de brandweer. Voor zover bekend zijn er geen gewonden.

De brandweer heeft inmiddels de supermarkt weer vrijgegeven voor publiek. De toedracht van het lek wordt nog wel onderzocht door de brandweer.

Foto’s L.Koek

By Fotografie: Leen Koek

Koekmedia - Persfotograaf in de regio Rijnmond, Midden-Delfland en het Westland. Koekmedia levert foto- & videomateriaal aan de regionale en landelijke media. Koekmedia is geregistreerd als freelance fotograaf bij het NVJ (Nederlandse Vereniging van Journalisten) en in het bezit van een Landelijke Politieperskaart.