vr. mei 24th, 2024

Auto tegen paal Benjamin Franklinstraat Rotterdam.

ROTTERDAM – Op de Benjamin Franklinstraat in Rotterdam is zaterdagmiddag een auto tegen een paal gereden. Ook de ambulance kwam ter plaatse, maar er raakte niemand gewond. De auto raakte flink beschadigd.De Benjamin Franklinstraat werd tijdelijk afgesloten, omdat er ook troep op de weg lag. De auto is later vermoedelijk meegenomen door een takelwagen. De oorzaak van het ongeval is nog onbekend.

Foto’s L.Koek

By Fotografie: Leen Koek

Koekmedia - Persfotograaf in de regio Rijnmond, Midden-Delfland en het Westland. Koekmedia levert foto- & videomateriaal aan de regionale en landelijke media. Koekmedia is geregistreerd als freelance fotograaf bij het NVJ (Nederlandse Vereniging van Journalisten) en in het bezit van een Landelijke Politieperskaart.