za. jun 15th, 2024

Vreemde gaslucht in flat Vlaardingen.

Vlaardingen – Even na 12:00 vanmiddag werd de brandweer Vlaardingen naar de Wenenweg gestuurd voor een sterke gaslucht.

In een flat aan de Wenenweg werd de brandweer doorgestuurd naar de kelderboxen, in een kelderbox die vol met huisraad stond werd inderdaad een vreemde gaslucht aangetroffen. De brandweer zelf kon nog geen lekkage ontdekken, maar ontdekte wel een lage concentratie gas. Stedin is erbij gehaald om de gasvoorziening na te lopen. De brandweer doet momenteel nog diverse metingen.

Foto’s L.Koek

By Fotografie: Leen Koek

Koekmedia - Persfotograaf in de regio Rijnmond, Midden-Delfland en het Westland. Koekmedia levert foto- & videomateriaal aan de regionale en landelijke media. Koekmedia is geregistreerd als freelance fotograaf bij het NVJ (Nederlandse Vereniging van Journalisten) en in het bezit van een Landelijke Politieperskaart.