za. mei 18th, 2024

Felle brand verwoest bestelwagen.

Rotterdam – Een felle brand in een bestelbus op de Veilingweg heeft donderdagavond 22 augustus voor veel schade gezorgd in het naastgelegen bedrijfspand.

De brandweer kwam met een extra wagen naar de veilingweg om het naast gelegen bedrijfspand veilig te stellen. De brandweer kon het naast gelegen bedrijfspand redden maar het pand liep aanzienlijke rookschade op. De bestelbus is volledig uitgebrand, hoe de brand in de bestelbus is onstaan is nog onduidelijk. De politie doet onderzoek.

Foto’s L.Koek

By Fotografie: Leen Koek

Koekmedia - Persfotograaf in de regio Rijnmond, Midden-Delfland en het Westland. Koekmedia levert foto- & videomateriaal aan de regionale en landelijke media. Koekmedia is geregistreerd als freelance fotograaf bij het NVJ (Nederlandse Vereniging van Journalisten) en in het bezit van een Landelijke Politieperskaart.