za. jun 15th, 2024

Ongeval Metrostation DijkZigt.

Rotterdam – Op metrostation Dijkzigt is vanavond een persoon onder de metro gekomen en daarna op de elektriciteitskabel gekomen. De toegesnelde hulpdiensten waaronder het MMT (Mobile Medisch Team) kon helaas niks meer voor de persoon doen. De persoon is aan zijn verwondingen overleden. Het metroverkeer bij metrostation Dijkzigt is enkele uren afgesloten geweest voor verder onderzoek. Wij staken verdere berichtgeving over dit ongeval.

By Fotografie: Leen Koek

Koekmedia - Persfotograaf in de regio Rijnmond, Midden-Delfland en het Westland. Koekmedia levert foto- & videomateriaal aan de regionale en landelijke media. Koekmedia is geregistreerd als freelance fotograaf bij het NVJ (Nederlandse Vereniging van Journalisten) en in het bezit van een Landelijke Politieperskaart.