vr. mei 24th, 2024

Grote brand bij recyclingsbedrijf Doklaan Rotterdam.

Rotterdam – Maandagmiddag 26 augustus heeft bij recyclingsbedrijf Van Leeuwen aan de Doklaan op Rotterdam-Zuid een grote brand gewoed. De brand ging gepaard met flinke rookontwikkeling.

Twee personen zijn nagekeken door ambulancepersoneel vanwege het inhaleren van rook. Eén van hen is ter controle naar het ziekenhuis gebracht.

De brand brak even na 17:00 uur uit in huisraad dat niet gerecycled kan worden. De brandweer zette een extra peleton en materieel in voor waterwinning en om de brand te bestrijden.

Ook werd het droneteam van de gezamelijke brandweer ingezet. ” om vanuit de lucht overzicht te krijgen van de grote brand bij het recyclingsbedrijf .

Na urenlang blussen werd gisteravond tegen elven het sein brandmeester gegeven. Vanwege de rook werd de Maastunnel afgesloten tot vanochtend 06:00 uur.

foto’s L.Koek

By Fotografie: Leen Koek

Koekmedia - Persfotograaf in de regio Rijnmond, Midden-Delfland en het Westland. Koekmedia levert foto- & videomateriaal aan de regionale en landelijke media. Koekmedia is geregistreerd als freelance fotograaf bij het NVJ (Nederlandse Vereniging van Journalisten) en in het bezit van een Landelijke Politieperskaart.