za. mei 18th, 2024

Dode en gewonde in drugspand Rotterdam Kralingen.

Rotterdam – Zondagmiddag 25 augustus is in een flat aan de Louise de Colignylaan in Rotterdam Kralingen een dode en een gewonden gevallen in een drugspand waar waarschijnlijk drugs werd verpakt.

De hulpdiensten kregen in de middag een melding van mogelijk AED geval aan de Louise de Colignylaan maar schaalde bij aankomst gelijk op naar een grip1 situatie, terplaatse bleek het om een drugspand te gaan waar een 31 jarige persoon dood werd aangetroffen en een 54 jarige persoon met spoed naar het ziekenhuis werd gebracht.

Omdat in de woningtientallen kilo’s aan synthetische drugs gevonden, durfde de politie de woning niet te betreden ivm de gevaarlijke stoffen die mogelijk aanwezig konden zijn.

Een speciaal team van de politie en brandweer werd er bijgehaald om de woning te betreden. Het QRT- team oftewel het Quik response team van de brandweerkazerne Groene tuin kwam met kogelwerende pakken aan om de woning binnen te treden.

Ook de milieudienst DMCR en het MMT ( Mobile Medisch Team) kwamen ter plaatse om de situatie onder controle te krijgen.

Foto’s L.Koek

By Fotografie: Leen Koek

Koekmedia - Persfotograaf in de regio Rijnmond, Midden-Delfland en het Westland. Koekmedia levert foto- & videomateriaal aan de regionale en landelijke media. Koekmedia is geregistreerd als freelance fotograaf bij het NVJ (Nederlandse Vereniging van Journalisten) en in het bezit van een Landelijke Politieperskaart.