ma. apr 22nd, 2024

Brandweer knipt dak van auto open na ongeval.

Vlaardingen – Maandagmiddag 16 september moest de brandweer het dak van een auto open knippen op de rotonde van de Lepelaarsingel/Amsterdamlaan in Vlaardingen.

Een automobilist was na een eenzijdig ongeval met medische klachten in zijn auto blijven zitten, in overleg met het ambulancepersoneel is besloten om de man rechtstandig uit de auto halen, de brandweer heeft daarop het dak van de auto verwijderd en de automobilist uit de auto gehaald. Het slachtoffer is daarna naar het ziekenhuis vervoerd.

Wat de oorzaak is van het ongeval is niet bekend gemaakt.

Foto’s L.Koek

By Fotografie: Leen Koek

Koekmedia - Persfotograaf in de regio Rijnmond, Midden-Delfland en het Westland. Koekmedia levert foto- & videomateriaal aan de regionale en landelijke media. Koekmedia is geregistreerd als freelance fotograaf bij het NVJ (Nederlandse Vereniging van Journalisten) en in het bezit van een Landelijke Politieperskaart.