za. jun 15th, 2024

Gewapende overval Primera Maassluis, 1 persoon gewond geraakt

Maasssluis – Vanmorgen (maandag 16 september) is de Primera aan de Anna de Vriesestraat in Maassluis overvallen. Een medewerker is hierbij licht gewond geraakt. De medewerker is door het ambulancepersoneel behandeld.

De politie is op zoek naar een getinte man, 1.80 meter, ong 24 jaar, vlas-snorretje, blauwe plastic poncho, donker haar. Mogelijk NU een gele jas ri van Schendelstraat Maassluis ZIEN: bel 112

By Fotografie: Leen Koek

Koekmedia - Persfotograaf in de regio Rijnmond, Midden-Delfland en het Westland. Koekmedia levert foto- & videomateriaal aan de regionale en landelijke media. Koekmedia is geregistreerd als freelance fotograaf bij het NVJ (Nederlandse Vereniging van Journalisten) en in het bezit van een Landelijke Politieperskaart.