za. mei 18th, 2024

Overval BP tankstation Marathonweg Vlaardingen.

Vlaardingen – Maandagmiddag heeft er een overval plaatsgevonden op het BP tankstation aan de Marathonweg in Vlaardingen.

Diverse politie eenheden op de grond startten direct een grote zoektocht naar de overvaller. Er werd direct een burgernetbericht verspreid. De politie zoekt een blanke man, 175cm, zwarte pet, zwarte hoody, weggereden op de fiets richting de McDonald’s Vlaardingen. Hierbij kregen ze hulp van de politiehelikopter die mee zocht vanuit de lucht.

foto’s L.Koek

By Fotografie: Leen Koek

Koekmedia - Persfotograaf in de regio Rijnmond, Midden-Delfland en het Westland. Koekmedia levert foto- & videomateriaal aan de regionale en landelijke media. Koekmedia is geregistreerd als freelance fotograaf bij het NVJ (Nederlandse Vereniging van Journalisten) en in het bezit van een Landelijke Politieperskaart.