ma. mrt 4th, 2024

Brandweer naar het Reviusplein in Maassluis voor een gaslucht.

Maasssluis- De brandweer Maassluis werd vanmiddag naar het Reviusplein in Maassluis gestuurd voor een gas- benzinelucht.

In een flat aan het Reviusplein in Maasluis werd een sterke gas-benzinelucht geroken door een bewoner. De brandweer heeft na diverse metingen in het trappenhuis en de kelderbox geen vreemde stoffen waargenomen. De flatwoning werd kort daarna weer vrijgeven door de brandweer.

Wat de oorzaak van deze gas-benzinelucht was is niet bekend.

By Fotografie: Leen Koek

Koekmedia - Persfotograaf in de regio Rijnmond, Midden-Delfland en het Westland. Koekmedia levert foto- & videomateriaal aan de regionale en landelijke media. Koekmedia is geregistreerd als freelance fotograaf bij het NVJ (Nederlandse Vereniging van Journalisten) en in het bezit van een Landelijke Politieperskaart.