ma. mrt 4th, 2024

Bejaarde automobiliste rijdt de sloot in.

Rotterdam- Een bejaarde automobiliste is woensdagmiddag in de sloot beland op de Erasmussingel in Rotterdam-Schiebroek.

De ongelukkige automobiliste kon een fietser niet meer ontwijken en belande vervolgens in de sloot op de Erasmussingel.

Omstanders zijn gelijk het water ingesprongen en de brandweer heeft de vrouw uit de auto gehaald, de toegesnelde hulpdiensten hebben vervolgens de vrouw nagekeken in de ambulance. Het slachtoffer is licht gewond geraakt. De fietser bleef ongedeerd.

Hoe het ongeval heeft kunnen gebeuren word momenteel onderzocht door de politie.

Foto’s L.Koek

By Fotografie: Leen Koek

Koekmedia - Persfotograaf in de regio Rijnmond, Midden-Delfland en het Westland. Koekmedia levert foto- & videomateriaal aan de regionale en landelijke media. Koekmedia is geregistreerd als freelance fotograaf bij het NVJ (Nederlandse Vereniging van Journalisten) en in het bezit van een Landelijke Politieperskaart.