vr. mei 24th, 2024

Onderzoek rook en brandlucht in pand Westhavenkade Vlaardingen.

Vlaardingen – Dinsdagmorgen werd de brandweer naar een pand aan de Westhavenkade gestuurd voor rook en brandlucht.

In een pand naast café Alba’s aan de Westhavenkade werd door de brandweer brandresten gevonden. De brandweer vond het een rare situatie en schakelde vervolgens de politie en team brandonderzoek in. Wat het onderzoek heeft opgeleverd is niet bekend gemaakt.

By Fotografie: Leen Koek

Koekmedia - Persfotograaf in de regio Rijnmond, Midden-Delfland en het Westland. Koekmedia levert foto- & videomateriaal aan de regionale en landelijke media. Koekmedia is geregistreerd als freelance fotograaf bij het NVJ (Nederlandse Vereniging van Journalisten) en in het bezit van een Landelijke Politieperskaart.