za. mei 18th, 2024

Traumahelikopter voor medische noodsituatie in woning Vlaardingen.

Vlaardingen- Woensdagmiddag zijn ambulance, brandweer, politie en traumahelikopter opgeroepen vanwege een medische noodsituatie in een woning aan de Madoerastraat in Vlaardingen.

De traumhelikopter landde even verderop op een grasveldje bij de MC Donalds. De traumarts en verpleegkundige werden vervolgens door de politie naar de Madoerastraat gebracht. Het slachtoffer is onder begeleiding van de MMT-arts per ambulance overgebracht naar het Erasmus MC.

By Fotografie: Leen Koek

Koekmedia - Persfotograaf in de regio Rijnmond, Midden-Delfland en het Westland. Koekmedia levert foto- & videomateriaal aan de regionale en landelijke media. Koekmedia is geregistreerd als freelance fotograaf bij het NVJ (Nederlandse Vereniging van Journalisten) en in het bezit van een Landelijke Politieperskaart.