zo. mei 19th, 2024

Bewoner betrapt inbreker.

Maasland – Een bewoner van de Maaslandse Dam uit Maasland heeft vannacht een inbreker betrapt in zijn schuur, de bewoner heeft de inbreker na een korte achtervolging aangehouden en overgedragen aan de politie.

De politie vond bij de verdachte meer spullen. Deze zijn o.a. via de buurtwhatsapp verspreid en inmiddels is duidelijk dat veel van de spullen afkomstig zijn van andere bewoners bij de Maaslandse Dam.

Of de inbreker iets te maken heeft met de inbraakgolf in Maassluis is nog niet bekend.

Mist u iets kijk even op het Facebook van de buurtpreventie Maasland of neem contact op met de politie.

By Fotografie: Leen Koek

Koekmedia - Persfotograaf in de regio Rijnmond, Midden-Delfland en het Westland. Koekmedia levert foto- & videomateriaal aan de regionale en landelijke media. Koekmedia is geregistreerd als freelance fotograaf bij het NVJ (Nederlandse Vereniging van Journalisten) en in het bezit van een Landelijke Politieperskaart.