za. jun 15th, 2024

Burgemeester sluit woning na illegale seksinrichting.

Schiedam – De politie en het Interventieteam Ondermijning heeft Donderdag 14 november een illegale seksinrichting in een woning aangetroffen aan de Burg. Stulemeijerlaan in Schiedam.

De politie en het Interventieteam Ondermijning was na aanleiding van een online geplaatste seksadvertentie een onderzoek gestart en kwamen uit bij een woning aan de Burg. Stulemeijerlaan in Schiedam. De politie en Toezicht & Handhaving hebben Donderdag 14 november de betreffende woning bezocht en troffen inderdaad een illegale seksinrichting aan in de woning. Een woordvoeder van de politie kon niet vertellen of er ook mensen waren aangehouden. Het pand is inmiddels op last van de burgemeester middels een spoedsluiting gesloten.

By Fotografie: Leen Koek

Koekmedia - Persfotograaf in de regio Rijnmond, Midden-Delfland en het Westland. Koekmedia levert foto- & videomateriaal aan de regionale en landelijke media. Koekmedia is geregistreerd als freelance fotograaf bij het NVJ (Nederlandse Vereniging van Journalisten) en in het bezit van een Landelijke Politieperskaart.