ma. mrt 4th, 2024

Medische noodsituatie in woning.

Schiedam – Vrijdag 8 november zijn de hulpdiensten waaronder de traumahelikopter opgeroepen voor een medische noodsituatie aan de Noordvestsingel in Schiedam. De Traumahelikopter landde even verderop en de trauma-artsen werden met spoed door de politie gebracht bij de woning aan de Noorvestsingel. Het slachtoffer is is in een ambulance met onbekend letsel onder spoedbegeleiding van de politie naar het ziekenhuis vervoert.

Foto’s #koekmedia

By Fotografie: Leen Koek

Koekmedia - Persfotograaf in de regio Rijnmond, Midden-Delfland en het Westland. Koekmedia levert foto- & videomateriaal aan de regionale en landelijke media. Koekmedia is geregistreerd als freelance fotograaf bij het NVJ (Nederlandse Vereniging van Journalisten) en in het bezit van een Landelijke Politieperskaart.