ma. mei 20th, 2024

Winkeloverval blijkt overlastgevende junkie te zijn.

SCHIEDAM – Vanmorgen kwam er bij de politie een melding binnen van een mogelijke overval op telecomwinkel GR Schiedam aan de Broersvest.

De politie gaat polshoogte nemen en hoort de eigenaar van de winkel. Een junkie wilde er wat spullen verkopen, maar de winkelier had geen interesse. De verkoper nam daar geen genoegen mee, hij wilde de zaak niet meer verlaten maar werd door de winkelier naar buiten gewerkt. 

Buren dachten aan een overval en belden 112. De politie startte het overvalprotocol op, maar dat bleek dus overbodig.

Foto’s L.Koek

By Fotografie: Leen Koek

Koekmedia - Persfotograaf in de regio Rijnmond, Midden-Delfland en het Westland. Koekmedia levert foto- & videomateriaal aan de regionale en landelijke media. Koekmedia is geregistreerd als freelance fotograaf bij het NVJ (Nederlandse Vereniging van Journalisten) en in het bezit van een Landelijke Politieperskaart.