za. jun 15th, 2024

Medische noodsituatie in woning

Maassluis – Donderdagmiddag werden ambulance, politie en de traumahelikopter opgeroepen in verband met een medisch incident in een woning aan de Burg. Schwartzlaan. De traumahelikopter (lifeliner1) vanuit Amsterdam werd opgeroepen voor het incident in Maassluis, maar werd uiteindelijk gecanceld.

Een ambulance heeft het slachtoffer met spoed overgebracht naar het EMC om zo snel mogelijk in het ziekenhuis te kunnen worden behandeld. De politie heeft de Westlandseweg en de oprit naar de A20 korte tijd afgesloten om een vrije doorgang van de ambulance te geven.

By Fotografie: Leen Koek

Koekmedia - Persfotograaf in de regio Rijnmond, Midden-Delfland en het Westland. Koekmedia levert foto- & videomateriaal aan de regionale en landelijke media. Koekmedia is geregistreerd als freelance fotograaf bij het NVJ (Nederlandse Vereniging van Journalisten) en in het bezit van een Landelijke Politieperskaart.