vr. mei 24th, 2024

Omvormer zonnepanelen vat vlam in bedrijfskantine.

Maasdijk- Vrijdagmorgen is in een kantine van een tuinder aan de Kaapsebos brand uitgebroken in de omvormer van de zonnepanelen.

Even na 9:45 werd de brand ontdekt door de tuinder zelf. Die heeft gelijk de brandweer gebeld en is gelijk zelf gaan blussen.

Brandweer Maasdijk en de hoogwerker van Maassluis zijn ter plaatse gegaan, en heeft de restanten van de omvormer geblust. Wel hebben ze de kantine en zonnepanelen nagecheckt op eventuele brandhaarden. De kantine zelf liep lichte rookschade op.

By Fotografie: Leen Koek

Koekmedia - Persfotograaf in de regio Rijnmond, Midden-Delfland en het Westland. Koekmedia levert foto- & videomateriaal aan de regionale en landelijke media. Koekmedia is geregistreerd als freelance fotograaf bij het NVJ (Nederlandse Vereniging van Journalisten) en in het bezit van een Landelijke Politieperskaart.