za. mei 18th, 2024

Vreemde stanklucht houdt Honselersdijk bezig.

Honselersdijk.- Aan de Hofstraat heerste al dagen een vreemde lucht. De brandweer van Honselersdijk is vandaag wederom ter plaatse gekomen en heeft direct opgeschaald naar grip1 situatie omdat deze stank meldingen al enige dagen aanhielden. De Hofstraat is aan beide kanten afgesloten. De brandweer is nu met gemeente Westland en Westlandinfra aan het kijken waar de stank vandaan komt. Hierbij worden diverse rioolputten geopend in de wijk.

By Fotografie: Leen Koek

Koekmedia - Persfotograaf in de regio Rijnmond, Midden-Delfland en het Westland. Koekmedia levert foto- & videomateriaal aan de regionale en landelijke media. Koekmedia is geregistreerd als freelance fotograaf bij het NVJ (Nederlandse Vereniging van Journalisten) en in het bezit van een Landelijke Politieperskaart.