vr. mei 24th, 2024

Stormschade leidt naar hennepkwekerij in Maassluis

.Maassluis – Donderdagmiddag is op de Nicolaas Beetsstraat een hennepkwekerij ontdekt door de brandweer na een melding van stormschade.

Even na half drie werd de brandweer gestuurd naar een flatwoning waar een raam op de 4de etage uit de sponning was gewaaid en gevaarlijk boven de straat hing. De brandweer is met een hoogwerker terplaatse gekomen en heeft het raam via het balkon geprobeerd te sluiten. Bij het betreden van de woning stuitte de brandweer op de weedplantage. Politie en handhaving hebben de hennepkwekerij ontruimd en de aanwezige planten vernietigd. Het pand zal door de burgemeester gesloten worden.

By Fotografie: Leen Koek

Koekmedia - Persfotograaf in de regio Rijnmond, Midden-Delfland en het Westland. Koekmedia levert foto- & videomateriaal aan de regionale en landelijke media. Koekmedia is geregistreerd als freelance fotograaf bij het NVJ (Nederlandse Vereniging van Journalisten) en in het bezit van een Landelijke Politieperskaart.