ma. mrt 4th, 2024

Schoorsteenbrand in vrachtschip.

Schiedam – Vrijdagmiddag heeft er brand gewoedt op een vrachtschip die lag afgemeerd bij Damen Shiprepair & Conversion.

Even voor half vier was er na werkzaamheden aan boord van het vrachtschip brand uitgebroken in de schoorsteen. Het isolatie materiaal tussen de schoorsteen had vlam gevat. De brandweer kon het brandje aan boord van het vrachtschip snel blussen. Er raakte niemand gewond bij deze scheepsbrand.

By Fotografie: Leen Koek

Koekmedia - Persfotograaf in de regio Rijnmond, Midden-Delfland en het Westland. Koekmedia levert foto- & videomateriaal aan de regionale en landelijke media. Koekmedia is geregistreerd als freelance fotograaf bij het NVJ (Nederlandse Vereniging van Journalisten) en in het bezit van een Landelijke Politieperskaart.