vr. mei 24th, 2024

Uitslaande brand in flat Mozartlaan Maassluis.

Maassluis – Zondagavond heeft er een felle uitslaande brand plaats gevonden in een flatwoning op de 4de etage van de Mozartlaan.

Even na 18:30 werd de brandweer gebeld voor een uitslaande brand in de slaapkamer van een flatwoning op de 4de etage. De felle brand sloeg snel over naar het balkon.De hulpdiensten schaalde gelijk op naar grote brand.

De brandweer had de felle brand snel onder controle. De politie heeft meerdere woningen ontruimd en de bewoners buiten opgevangen. De gealarmeerde ambulances heeft voor zover bekend geen personen behandeld. Er raakte geen bewoners gewond bij de brand.

Burgemeester Edo Haan heeft een bezoek gebracht bij de flat aan de Mozartlaan en heeft zich laten toelichten door brandweer. De burgemeester heeft vervolgens nog enkele bewoners van de flat gesproken.

Stichting Salvage is ingeschakeld om de bewoners te helpen met de schadeafhandeling. De oorzaak van de brand is onbekend.

By Fotografie: Leen Koek

Koekmedia - Persfotograaf in de regio Rijnmond, Midden-Delfland en het Westland. Koekmedia levert foto- & videomateriaal aan de regionale en landelijke media. Koekmedia is geregistreerd als freelance fotograaf bij het NVJ (Nederlandse Vereniging van Journalisten) en in het bezit van een Landelijke Politieperskaart.