ma. mrt 4th, 2024

Rotterdammer (30) overleden na schietincident.

Rotterdam – Vrijdagochtend even na 7.00 kwam bij de meldkamer een stroom aan meldingen binnen dat er was geschoten op de Bramentuin in Rotterdam-IJsselmonde. Toen de hulpdiensten aankwamen bleek dat zij voor het slachtoffer, een man die voor zijn woning was neergeschoten, niet veel meer konden betekenen. Na een korte reanimatie overleed hij ter plaatse, 30 jaar oud. Al snel konden er twee verdachten worden aangehouden. De politie heeft een groot gebied afgezet rondom de Bramentuin. Recherche en Forenschiche opsporing zijn druk bezig met het onderzoek en worden hierbij ondersteund door het droneteam van de brandweer. Het droneteam maakt videobeelden van de omgeving van de schietpartij ter ondersteuning van het onderzoek.

By Fotografie: Leen Koek

Koekmedia - Persfotograaf in de regio Rijnmond, Midden-Delfland en het Westland. Koekmedia levert foto- & videomateriaal aan de regionale en landelijke media. Koekmedia is geregistreerd als freelance fotograaf bij het NVJ (Nederlandse Vereniging van Journalisten) en in het bezit van een Landelijke Politieperskaart.