zo. mei 19th, 2024

Te water geraakte visser overleden bij het Krabbenplas in Vlaardingen.

Vlaardingen – Vanmiddag zijn de hulpdiensten massaal uitgerukt voor een persoon te water aan de Krabbeplas, langs de Zuidbuurt

Onder andere brandweerduikers, meerdere ambulances en de traumahelikopter werden gealarmeerd. Een visser raakte door nog onbekende oorzaak te water. Nadat de man uit het water was gehaald, zijn de hulpdiensten op de kant een reanimatie gestart. Ondanks de massale inzet is het slachtoffer overleden.

By Fotografie: Leen Koek

Koekmedia - Persfotograaf in de regio Rijnmond, Midden-Delfland en het Westland. Koekmedia levert foto- & videomateriaal aan de regionale en landelijke media. Koekmedia is geregistreerd als freelance fotograaf bij het NVJ (Nederlandse Vereniging van Journalisten) en in het bezit van een Landelijke Politieperskaart.