zo. mei 19th, 2024

Woningen ontruimd na gaslek op de Lange Hilleweg Rotterdam.

Rotterdam – Vanmiddag zijn er op de Lange Hilleweg in zes panden 15 woningen ontruimd na het ontdekken van een gaslekkage.

Even na half vier was er een gaslek ontdekt in een woning aan de Lange Hilleweg. Na metingen van de brandweer werden onmiddellijk zes aangrenzende panden ontruimd en tien personen uit de woning gehaald. Op dit moment is de brandweer nog bezig om woningen te betreden en eventueel te ontruimen. De Lange Hilleweg is ruim afgesloten door de politie en de brandweer verricht uitgebreide metingen. Om 17:20 heeft Stedin het gaslek gedicht.

By Fotografie: Leen Koek

Koekmedia - Persfotograaf in de regio Rijnmond, Midden-Delfland en het Westland. Koekmedia levert foto- & videomateriaal aan de regionale en landelijke media. Koekmedia is geregistreerd als freelance fotograaf bij het NVJ (Nederlandse Vereniging van Journalisten) en in het bezit van een Landelijke Politieperskaart.