za. mei 18th, 2024

Man neergestoken op de Reigerlaan Vlaardingen.

Donderdagavond is er een man neergestoken nabij een café aan de Reigerlaan.

Even voor 23:00 uur werden de hulpdiensten waaronder de traumahelikopter opgeroepen voor een steekincident op de Reigerlaan. De neergestoken man was aanspreekbaar en is met spoed overgebracht naar het ziekenhuis. De politie is gelijk een groot onderzoek gestart en heeft de omgeving groot afgezet voor sporenonderzoek. Even na middernacht heeft Team Parate Eenheid van de politie een inval in een flat gedaan aan de Eksterlaan en de vermoedelijke dader van de steekpartij aangehouden.

By Fotografie: Leen Koek

Koekmedia - Persfotograaf in de regio Rijnmond, Midden-Delfland en het Westland. Koekmedia levert foto- & videomateriaal aan de regionale en landelijke media. Koekmedia is geregistreerd als freelance fotograaf bij het NVJ (Nederlandse Vereniging van Journalisten) en in het bezit van een Landelijke Politieperskaart.