ma. apr 22nd, 2024

Uitslaande brand op dakterras slaat over naar een woning op de Eikenhof in De Lier.

De Lier- Woensdagavond is er brand uitgebroken op een dakterras van een woning aan de Eikenhof in De Lier.

De brand die begon op een dakterras was overgeslagen naar de woning. De brandweer schaalde gelijk op naar grote brand. Diverse brandweerkorpsen waaronder Honselersdijk, Delft, Monster, Wateringen en de blusrobot uit Rijswijk kwamen terplaatse.

De brandweer kon niet voorkomen dat de maisonnette woning volledig uitbrandde. De naast gelegen woningen zijn ontruimd en de brandweer is nog uren bezig geweest om de brandhaard op het dak en de spouwmuren te blussen. Er raakte niemand gewond bij deze brand. De brand trok veel bekijks uit de buurt. De Sportlaan is helemaal afgesloten voor verkeer.

By Fotografie: Leen Koek

Koekmedia - Persfotograaf in de regio Rijnmond, Midden-Delfland en het Westland. Koekmedia levert foto- & videomateriaal aan de regionale en landelijke media. Koekmedia is geregistreerd als freelance fotograaf bij het NVJ (Nederlandse Vereniging van Journalisten) en in het bezit van een Landelijke Politieperskaart.