zo. mei 19th, 2024

Pannetje vergeten op het vuur: Brandweer breekt deur open

Maasdijk – De brandweer Maasdijk en Maassluis zijn maandagochtend gealarmeerd voor een brandmelding in een woning aan de Prins Mauritsstraat.

De brandweerlieden gingen op onderzoek uit en constateerden dat er nog een pannetje op het vuur stond. Het pannetje was drooggekookt en in de woning was rookontwikkeling ontstaan. De bewoner was op dat moment niet thuis. De brandweer heeft de voordeur opengebroken en het pannetje naar buiten gebracht.

De woning is door de brandweer geventileerd. Stichting Salvage zal worden ingeschakeld voor verdere nazorg.

By Fotografie: Leen Koek

Koekmedia - Persfotograaf in de regio Rijnmond, Midden-Delfland en het Westland. Koekmedia levert foto- & videomateriaal aan de regionale en landelijke media. Koekmedia is geregistreerd als freelance fotograaf bij het NVJ (Nederlandse Vereniging van Journalisten) en in het bezit van een Landelijke Politieperskaart.