za. jun 15th, 2024

Flinke aanrijding A13 Kruithuisplein in Delft.

Delft – Vrijdagmorgen omstreeks 11:30  heeft er een aanrijding plaats gevonden tussen 2 auto’s op het Kruithuisplein, waar de afrit van de A13 (vanuit Den Haag) en de N470 (richting Schipluiden) elkaar kruisen, hierbij is 2 personen gewond geraakt. 

2 ambulances kwamen ter plaatse geweest en beide personen zijn onderzocht door het ambulancepersoneel. 1 persoon is met spoed per ambulance naar het ziekenhuis vervoerd, de ander kon na controle haar weg vervolgen.

Beide voertuigen liepen flinke schade op na de aanrijding. Beide betrokken voertuigen zijn door een bergingsbedrijf weggesleept, waarna de weg weer werd vrijgegeven. De politie onderzoekt de toedracht van de aanrijding.

By Fotografie: Leen Koek

Koekmedia - Persfotograaf in de regio Rijnmond, Midden-Delfland en het Westland. Koekmedia levert foto- & videomateriaal aan de regionale en landelijke media. Koekmedia is geregistreerd als freelance fotograaf bij het NVJ (Nederlandse Vereniging van Journalisten) en in het bezit van een Landelijke Politieperskaart.