vr. mei 24th, 2024

Gewonde bij ongeval met meerdere voertuigen op de A4 afslag Delft

Delft – Op de A4 richting Den Haag heeft vrijdagmiddag rond 16:00. uur ter hoogte van de afslag Delft een ongeval plaats gevonden. Ter hoogte van Delft is vanuit Schiedam / Vlaardingen één rijstrook open voor het verkeer.

Bij het ongeval zijn meerdere voertuigen betrokken. Tenminste één persoon is per ambulance naar het ziekenhuis vervoerd. Als gevolg van het ongeval is op de A4 een file ontstaan. Dit is vanaf de aangrenzende A15 merkbaar. Ook richting Schiedam en Vlaardingen is een file ontstaan als gevolg van kijkers naar het ongeval.

By Fotografie: Leen Koek

Koekmedia - Persfotograaf in de regio Rijnmond, Midden-Delfland en het Westland. Koekmedia levert foto- & videomateriaal aan de regionale en landelijke media. Koekmedia is geregistreerd als freelance fotograaf bij het NVJ (Nederlandse Vereniging van Journalisten) en in het bezit van een Landelijke Politieperskaart.