zo. mei 19th, 2024

Auto op zijn kant Holyweg Vlaardingen.

Vlaardingen- Vrijdagmiddag is er een auto op zijn kant gegaan op de Holyweg bij de poller in Vlaardingen.

Op het landweggetje tussen Schipluiden en Vlaardingen raakte de bestuurder met zijn auto een paaltje langs de weg waarna de auto op zijn zijkant belande.

Politie, brandweer, ambulance en de traumahelikopter werden opgeroepen. De brandweer heeft de bestuurder uit zijn benarde positie weten te bevrijden en de auto weer recht op gezet. De bestuurder is nog nagekeken in de ambulance en is er gelukkig zonder kleerscheuren afgekomen. Een Berger heeft de auto meegenomen. De Holyweg was ten tijde van het ongeval afgesloten voor al het verkeer.

By Fotografie: Leen Koek

Koekmedia - Persfotograaf in de regio Rijnmond, Midden-Delfland en het Westland. Koekmedia levert foto- & videomateriaal aan de regionale en landelijke media. Koekmedia is geregistreerd als freelance fotograaf bij het NVJ (Nederlandse Vereniging van Journalisten) en in het bezit van een Landelijke Politieperskaart.