zo. mei 19th, 2024

Vrouw zwaar gewond na frontale aanrijding

Schiedam- Vrijdagavond heeft er rond 19:45 een botsing plaats gevonden tussen 2 auto’s op de Nieuwe Damlaan/ Blijdorpplein in Schiedam.

Twee auto’s botsen aan het begin van de avond om onbekende reden tegen elkaar. Een auto met een vrouw en kinderen kwam op zijn kant tot stilstand. Omstanders schoten te hulp en wisten de auto weer op vier wielen te krijgen. Daardoor konden de twee kinderen worden gered. De vrouw raakte ernstig gewond.

De 2 inzittende van de andere auto kwamen er met lichte verwondingen vanaf en zijn nagekeken in de ambulance.

Ook de traumahelikopter werd opgeroepen en lande op het Blijdorpplein midden op de weg en heeft geassisteerd bij het stabiliseren van het slachtoffer. Het vrouwelijk slachtoffer is met spoed overgebracht naar het ziekenhuis. De Nieuwe Damlaan is nabij het Blijdorpplein enkele uren afgesloten geweest.

By Fotografie: Leen Koek

Koekmedia - Persfotograaf in de regio Rijnmond, Midden-Delfland en het Westland. Koekmedia levert foto- & videomateriaal aan de regionale en landelijke media. Koekmedia is geregistreerd als freelance fotograaf bij het NVJ (Nederlandse Vereniging van Journalisten) en in het bezit van een Landelijke Politieperskaart.