ma. jul 22nd, 2024

Motorrijder gewond na aanrijding met auto in Den Hoorn

Dinsdagavond heeft er op de kruising Rijksstraatweg en de Zuidhoornseweg een aanrijding plaatsgevonden tussen een motor en auto.

Een automobilist wilde de Rijksstraatweg opdraaien maar kwam op de verkeerde rijbaan terecht. Een aankomende motorrijder kon de auto niet meer ontwijken en botste op de auto. De motorrijder is met onbekende verwondingen verzorgd in de ambulance. Beide voertuigen liepen aanzienlijke schade op.

By Fotografie: Leen Koek

Koekmedia - Persfotograaf in de regio Rijnmond, Midden-Delfland en het Westland. Koekmedia levert foto- & videomateriaal aan de regionale en landelijke media. Koekmedia is geregistreerd als freelance fotograaf bij het NVJ (Nederlandse Vereniging van Journalisten) en in het bezit van een Landelijke Politieperskaart.