za. mrt 2nd, 2024

Flinke schade na aanrijding op de A4 bij Schipluiden.

Schipluiden – Op de A4 net voorbij de afslag Schipluiden (richting Ketheltunnel) zijn vrijdagmiddag  3 auto’s op elkaar gebotst. 1 persoon is daarbij gewond geraakt, en is nagekeken in de ambulance  Vanwege het ongeluk was er 1 rijstrook afgesloten en ontstond er een file in de richting van Rotterdam. 

De berger van Vreugdenhil kwam ter plaatse en heeft 1 van de auto’s weggesleept.

By Fotografie: Leen Koek

Koekmedia - Persfotograaf in de regio Rijnmond, Midden-Delfland en het Westland. Koekmedia levert foto- & videomateriaal aan de regionale en landelijke media. Koekmedia is geregistreerd als freelance fotograaf bij het NVJ (Nederlandse Vereniging van Journalisten) en in het bezit van een Landelijke Politieperskaart.