za. mei 18th, 2024

CV-ketel spuit heet water in opvang beschermde woonvorm Maassluis

Maassluis- De brandweer werd afgelopen zaterdagnacht rond 2:00 naar een gebouw van een beschermde woonvorm gestuurd op de Damstraat.

In het pand voor begeleid wonen was de leiding van heet water van de cv-ketel gesprongen en lekte er water in het pand. De  begeleiding van de beschermde woonvorm kon de cv-ketel niet uitzetten en belde daarop de brandweer. De brandweer heeft bij aankomst de hoofdkraan van de cv-ketel dicht gedraaid. De politie,brandweer en  de OvD (Officier van Dienst) bevolkingszorg van de gemeente Maassluis gaan een plan bedenken om de bewoners aan een warm onderkomen te helpen. Hoeveel bewoners van de opvang er zonder verwarming en warm zitten is onbekend. Rond de klok van 3:00 uur is er een herstelbedrijf gevonden om de cv-ketel te repareren. De verwachting is dat de reparatie enkele uren zal gaan duren. De begeleiding van de opvang zal in de tussentijd een extra oogje in het zeil houden bij de bewoners. Stichting Salvage komt ter ondersteuning voor de schadeafhandeling.

By Fotografie: Leen Koek

Koekmedia - Persfotograaf in de regio Rijnmond, Midden-Delfland en het Westland. Koekmedia levert foto- & videomateriaal aan de regionale en landelijke media. Koekmedia is geregistreerd als freelance fotograaf bij het NVJ (Nederlandse Vereniging van Journalisten) en in het bezit van een Landelijke Politieperskaart.