zo. mei 19th, 2024

Vreemde gaslucht in woning Adriaen Brouwerstraat Maassluis

Maassluis- Bewoners van een woning aan de Adriaen Brouwerstraat hebben zaterdagochtend alarm geslagen nadat er een vreemde lucht werd geroken dat op gas leek.

De brandweer heeft na diverse metingen niets aangetroffen. Hierop heeft de brandweer het sein ‘veilig’ gegeven. Wat de oorzaak is van het vreemd luchtje, is niet duidelijk. Ook de politie kwam een kijkje nemen. De agenten konden al snel weer hun weg vervolgen.

By Fotografie: Leen Koek

Koekmedia - Persfotograaf in de regio Rijnmond, Midden-Delfland en het Westland. Koekmedia levert foto- & videomateriaal aan de regionale en landelijke media. Koekmedia is geregistreerd als freelance fotograaf bij het NVJ (Nederlandse Vereniging van Journalisten) en in het bezit van een Landelijke Politieperskaart.