vr. mei 24th, 2024

Bootje volledig uitgebrand Zuidvliet Maassluis

Maassluis- Donderdagavond om 18:30 is er brand uitgebroken in een pleziervaartuig aan de Zuidvliet.

Twee mannen wilde de boot net aanmeren aan de Zuidvliet toen er in de motorkamer een ontploffing plaatsvond. 1 persoon werd in de boot gelanceerd omdat het luik waar die op stond door de explosie omhoog kwam. De twee mannen konden nog snel de kade opspringen. Het bootje stond toen al volledig in lichterlaaie. Niemand raakte gewond bij deze brand. De brandweer heeft de brand geblust. De boot kan als verloren worden beschouwd.

By Fotografie: Leen Koek

Koekmedia - Persfotograaf in de regio Rijnmond, Midden-Delfland en het Westland. Koekmedia levert foto- & videomateriaal aan de regionale en landelijke media. Koekmedia is geregistreerd als freelance fotograaf bij het NVJ (Nederlandse Vereniging van Journalisten) en in het bezit van een Landelijke Politieperskaart.